Till Sofia Johansson

PUNKARKAKA.

4 ägg
6 dl strösocker
150 g smör
6 msk kakao
2 tsk vanillinsocker
2 krm salt
3 dl vetemjöl

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ägg och socker.
Vispa ner smöret i små klickar och ös sen i resten.
Bred ut smeten i bakplåtspappersklädd form,
lämpligen en långpanna.
Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter.

200 g kokosflingor
2 dl strösocker
1 dl sirap
1,5 dl grädde
75 g smör

Blanda ingredienserna i en kastrull.
Sjud på svag värme, under omrörning, i ca 5 minuter.
Bred på glasyren och grädda kakan i ytterligare 10 minuter.
Bjud hem punkare. Ät.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback